Met Volhoofd ga ik uit van een positieve, individuele aanpak. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw situatie zoals die nu is, maken we een analyse van de obstakels waar je tegenaan loopt en krijgen we zicht op de punten waar we aan kunnen werken. Aan het eind van dit gesprek zal ik je een voorstel doen voor het vervolgtraject.

De route die we daarna samen gaan bewandelen is geen rechte weg. Gedurende de reis kunnen we verschillende zijpaadjes inslaan met als doel nieuwe wegen te vinden die jou verder helpen in je werk, je studie en privé-leven.

Als ervaringsdeskundige maak ik gebruik van diverse technieken vanuit mijn opleiding tot AD(H)D coach, Plan B methodiek voor autisme vriendelijke coaching, oplossingsgericht coachen, NLP(Neuro Linguïstisch Programmeren), systemisch werk, taal van het lichaam, loopbaancoaching en mijn jarenlange werkervaring als (loopbaan)coach. Onze gesprekken combineren we met oefeningen en opdrachten. Afhankelijk van de vraag ontwikkel ik een (flexibel)maatwerktraject.

Tijdens het traject evalueren we regelmatig zodat we de juiste weg vinden en zo nodig bij kunnen sturen.