Over Willemien Minderhoud

Als klein meisje wilde ik graag met mensen werken of iets creatiefs gaan doen. Ik volgde een opleiding in mode & vormgeving, vulde die aan met praktische kennis op bedrijfskundig vlak en ging aan het werk in de detailhandel. Het duurde niet lang voordat de mens-kant ging kriebelen en ik een studie P&O oppakte. Ik werkte voor diverse organisaties in het bedrijfsleven en koos er uiteindelijk voor om als HR adviseur in een ziekenhuis aan de slag te gaan. Al snel combineerde ik deze functie met het werk als (loopbaan)coach en merkte ik dat mensen erg veel hadden aan persoonlijke aandacht en interesse. Het hielp hen om meer zicht te krijgen op hun eigen rol en de mogelijkheden binnen hun eigen of andere functies. Door veel aandacht te besteden aan persoonlijke waarden en drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden lukt het beter de juiste omgeving te vinden om als mens tot bloei te komen.

Sinds een aantal jaar werk ik hoofdzakelijk als coach en kan ik mijn kennis en ervaring vanuit de diverse functies heel goed inzetten bij het coachen van mensen met een vol hoofd. Daardoor krijgen zij meer mogelijkheden in het functioneren in hun werk, studie en privé-leven.

Mijn passie is om mensen deze mogelijkheden weer te laten vinden vanuit hun diepste zelf en het leven daardoor een stukje makkelijker en leuker te maken. Deze route loop ik graag met ze mee!