Welkom bij Volhoofd, praktijk voor het begeleiden van mensen met een vol hoofd bijvoorbeeld als gevolg van stress, disbalans, burn-out of als je AD(H)D hebt of kenmerken daarvan. Een diagnose is niet van belang. Ook is er aandacht voor je omgeving, zoals werk, studie, familie en vrienden. 

 

Volhoofd gaat met jou op zoek naar (levens brede)manieren om te leren werken met jouw volle hoofd, de balans te (her)vinden en meer grip te krijgen op je leven.

 

Met de inzet van jouw en mijn eigenheid, kennis en ervaring gaan we op zoek naar wat belangrijk is en naar je kwaliteiten en mogelijkheden. We vinden wegen die jouw functioneren op je werk, stage, studie en in je dagelijkse privé-omgeving makkelijker maken. De focus ligt op wat wel werkt!

 

Door mijn ervaring als (loopbaan)coach, HR-adviseur, leidinggevende, sparring partner van management en bestuurders, medewerker, moeder, partner, ervaringsdeskundige en bovenal als mens, heb ik al vele wegen mogen bewandelen. Hierdoor kan ik je ondersteunen bij het vinden van een realistische route die het beste bij jou past.